14 november, 2006

Julegaver

Flere enn meg som skal roe ned julegavehandlingen i år? Synes dette gavestyret har tatt helt av jeg. Mye morsommere å gi gaver når det ikke forventes. Selv skal juleshoppingen foregå i det små (bokstavelig talt), for det blir bare julegaver til de aller minste. (Cecilia, Daniel og Iselin). Lars og jeg skal finne et morsomt show å gå på, også dropper vi krimskramset. En kveld med mye latter tror jeg huskes bedre enn ti par sokker og en aftershave. Var jeg brutal nå?

Misforstå meg rett. Julen er en nydelig høytid, forutsatt at man tar seg tid til å nyte den. Men det er det jeg tror mange glemmer midt oppi alt julegavestyret. Selv gleder jeg meg til å spise god mat, og til å tilbringe tid med min kjære.

Kjøpte forresten en ny adventsstake igår, så nå er vi rustet til den første søndagen i advent :) Snek også et par nusselige nisser ned i handlekurven, men de pakkes ikke ut før i desember en gang. Sang en liten vuggesang for de og puttet de ned i en skuff... Nattinatt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Helt enig! Vi bruker alt for mye penger på ting vi egentlig ikke ønsker oss.. Heller vil jeg bruke julen til god mat, avslapping og velvære eller morro, enn å loppe meg på dyre gaver... Godt at vi har avtalt å droppe det i år. Kan vi ikke heller ta en kveld og bare kose oss sammen? Hva med 29 eller 30 november? Jeg er alene hjemme og det hadde vært hyggelig med en jentekveld.
Kos fra K

Marias skriblerier sa...

Det kan vi gjøre :)

Marias skriblerier sa...

Godt å høre Peet :)