10 januar, 2009

Makeover av stuebord

Det har klødd i fingrene mine den siste tiden, og jeg har virkelig fått gjort en hel del i leiligheten vår! Nok et oppussingsprosjekt... Vårt kjedelige Ikea-bord fikk nytt liv med noen strøk maling og litt tekst.

FØR... Kjedelig, kjedelig...

Første malingsstrøk...

Malingsstrøk nr. 2, samt litt koselig tekst.


ETTER! Klikk gjerne på bildet for en større utgave.

16 kommentarer:

BøeFjeldberg sa...

Du imponerer stadig vekk du;) Bordet ble kjempe bra. Du har fått til så mye vakkert etter jul også, har liksom ikke kommet igang igjen etter alle juletingene ennå jeg;(

Nydelige bilderr du har fanget opp nedenfor her også, Vakkert;)

Og gratulerer med brudekjole! Det er litt spesielt og kjøpe det! Gleder meg til å få min i hus jeg også;) (Kjøpte i høst)

Får mange gode tips her fra, som vil være i bakhodet! Du får liksom alt det gamle til å bli nytt igjen du;) Fortsett sånn;)

Lars og Maria sa...

Takk for kjempehyggelig melding Miriam! Nå ble jeg glad :)

Anonym sa...

Hei på deg, så utroooolig fint og personlig bordet ditt ble!! Har et kjedelig stuebord jeg også som jeg definitivt kommer til å gjøre noe med nå :-) Så fin blogg du har foressten.Linker til deg jeg.Ha en fortsatt god lørdagskveld.

prinsesselinn sa...

så lurt !
kjempefint ble det,
Ha en flott kveld.

Anne sa...

Hei:) Kom tilfeldigvis over blogen din:) og det var bra, for du har en kjempe fin blog! Mange koselige innlegg! Mange fine foto! Og mange fine kreative innslag! Mye inspirasjon å hente her:) Kommer innom igjen her snart:)

Ida sa...

Ajaj.. det ble utrolig flott! Hadde aldri sett for meg at det så kjedelig (sorry - men du er vel enig..hihi) bord ville bli så bra! VIRKELIG! Fikk lyst å male og "skrifte" på mitt kjedelige stuebord jeg også :)

God helg!

irina sa...

Ja du vet jeg blir alltid stum her inne !!

klem og natta.

Ann-Cathrin sa...

lekkert:) Vakre bilder i innlegget under og:)

Ragnhild S sa...

Kjempelekkert! -Og passet jo så godt til pizza-sten-fatet ditt!
Ha en fin søndag!

rod i hob sa...

Oi -så flott det blei!!
Utgangspunktet var jo heilt greit... Men nå blei de jo kjempeflott :-) Flinke du e! Bruke du sjablon når du maler skrift?? Kult!

tinemor sa...

Det ligger en utfordring itl deg, inne hos meg, om du har lyst til å ta den...
Noe grusomt.....
;-)

Marias skriblerier sa...

Rod i Hob: Ja, jeg bruker sjablonger når jeg maler skrift :) Kjempelett, også blir det så fint! Bare vær nøye med å vaske sjablongene etter bruk, ellers blir resultatet dårligere og dårligere for hver gang du bruker de...

Marias skriblerier sa...

Tinemor: Hihi... gøy med utfordring, spesielt siden jeg ikke har tv ;-) *fnis*

LillaLykke sa...

For en forandring, kjempe stilig! :)

Belin bloggen sa...

Bordet ble kjempe stilig!! Det er faktisk ikke så mye som skal til. Det er bare det å komme på det da... Der har ikke du problemer hvertfall! :-)

Så fint du likte siden jeg la ut! Gleder meg til å se hva du har laget. Var jo så mye kult der!

Linda :-)

Anonym sa...

It seems my language skills need to be strengthened, because I totally can not read your information, but I think this is a good BLOG
jordan shoes