03 desember, 2010

Skjorteermene som ble serviettringer og har vi nok babyklær mon tro?

Da Lars skulle kvitte seg med en gammel skjorte fikk jeg en idé! Og resultatet av det ser dere på bildene nedenfor...


Måtte jo selvfølgelig dandere litt ekstra da jeg skulle ta bilder...
Enkelt å lage og artig å pynte med! :)

Neste helg kommer familien på førjulsmiddag og da skal bordet pyntes! Her eksperimenterer jeg litt med tråd, granbar og julekuler...

Det var da jeg skulle rydde i kleskommoden til Isabel at jeg konkluderte med at vi kanskje har nok babyklær, ihvertfall for en god stund fremover... En god blanding av brukt, nytt og arvet!

Ja, det er mye som må kjøpes inn når det kommer en ny tulle inn i heimen... Vi har vært flinke og kjøpt det meste brukt, og DET har vi spart mye penger på! :) Nå mangler vi bare vippestol og voksipose, så er det meste i boks! (tror jeg...)

Ps. Jeg er ikke så flink til å legge igjen kommentarer på andre blogger, men det betyr ikke at jeg ikke følger med! ;) Setter ihvertfall pris på sporene dere legger igjen hos meg.

GOD HELG!

Maria.

7 kommentarer:

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Heei Maria! :) Jeg hadde sannelig ikke fått med meg at du har startet å blogge igjen. Og som jeg gleder meg på deres vegne!! :) Når er termin ? Jeg har byttet bloggplattform siden sist, så om du fortsatt vil ha oppdateringer hos meg så må du slette NOe på Hjertet og legge til www.joridkvam.com på nytt! :)

Ønsker dere en fantastisk helg!
KLem Jorid

HusmorDronninga sa...

Oi så stilig! Du er virkelig bare såå kreativ!

Ser ut til at du har nok babyklær for en stund siden ja ;)
Men husk på at du får såå mye når nurket er født!
Jeg arva en hel del etter to av tantebarna mine.. men jeg har desverre nesten ikke fått brukt noe av det.. Du legger jo ikke til side de nye fine klærne, for å bruke de gamle liksom?!
Koselig å se at barnerommet er på plass, og at magen vokser seg god og rund! Jeg savner skikkeli å kjenne sparkene og stryke meg godt over magen,.. Men er såå utrolig taknemlig for den lille prinsessa som ligger å skratter på sofaen dagen lang!

Lykke til videre!
Hilsen Kjersti

Har en drøm... sa...

Sååå kule bordskjortedekorasjon:)
Det var super smart!
Og ja, jeg tror dere har nok babyklær, tjihi ♥

Klem line

Christina sa...

Hihi.. Du vet ikke hvor mye du egentlig trenger før jenta di kommer.. :) jeg gikk igjennom alt her om dagen og jeg har dobbelt av alt mulig.. Men glad for at jeg har kjøpt nesten alt i nøytrale farger. Nå kommer det en lillebror og da mangler vi egentlig bare klær.. Hihi.. :)

Susanne sa...

Heisann.
Det var en av de beste iddeene jeg har sett på lenge, og ikke minst så ble serviett ringene utrolig dekorative.
Ønsker deg en fin søndag videre!

Snertne sneller og små nøster sa...

De var herlige, og ikke minst teksten :-) Kan se ut som om dere har nok babyklær ja ;-)

Ha det godt og klem fra Siv

вεдτε sa...

Så gøy at du har pustet liv i bloggen igjen. Kan bli mye med denne bloggingen også noen ganger, men akk, det er jo så gøy også.. ;)
Og lykke til med å finne Voksipose, de er gull verdt for ungene. Har ikke fått testet det ut selv enda, men jeg har en liggende klar til bruk som jeg lagde på svenneprøven min.
Fra de dager de fremdeles ble laget i Norge.. :)