10 desember, 2010

Julepyntet soverom og 33 uker på vei! :)

Hos oss er det jul i alle rom, og det går som sagt i rødt denne julen. På soverommet vårt har jeg gjort noen enkle grep som fort skapte julestemning!

Røde puter i senga...

Julepynt på lysestakene...

Røde silkebånd på gardinene...

Reinsdyrsskinn og julepynt på 10-kroners stolen vår...

I morgen kommer go'familien på førjulsmiddag, og da ønsker vi, og spesielt Hannibal velkommen til bords! (pinnekjøtt på menyen... NAM!!!)
33 uker på vei (5, 7 eller 9 uker igjen)
Så var 33 uker av svangerskapet unnagjort... Vi nærmer oss!!! Hvis tulla bestemmer seg for å komme to uker før, rundt den 17. januar (en dato jeg drømte), ja da er det bare 5 uker igjen! Kommer hun på termindato i slutten av januar, må vi vente 7 uker, men bestemmer hun seg for å være skikkelig treg, ja så kan det fort hende det er hele 9 uker til fødsel, med to uker overtid (hope not!). Uansett, det er bare å smøre seg med tålmodighet og nyte jula mens vi venter :)

GOD HELG!
M.

5 kommentarer:

Snertne sneller og små nøster sa...

Så koselig og julepynta det ble - det er sannelig ikke mye som skal til :-) Jeg har planer om å starte så smått til helga jeg.

Det blir spennende å se hvor nære terminen du 'lander' :-D Eldstetøtta kom 6 dager etter termin, og litjtupp kom 7 dager før (da hadde jeg kvelden før stått i 3 timer med slipemaskin - jeg bare måtte pusse opp et bord AKKURAT da) ;-)

Riktig god helg og klem fra Siv

Camilla sa...

Hei!
Du husker kanskje meg? Jeg fortalte deg at jeg traff Hannibal da han var på Oslo Dyreklinikk i desember ifjor. Her har det gått unna for oss også, vi har nå en liten cocker som heter Brumm, og venter en liten pike i begynnelsen av mars 2011.

Godt å høre at du er tilbake med bloggingen. Gleder meg til å følge deg igjen!
Klem, Camilla.

Havfruen sa...

Så koselig:) Du får sulle rundt og pynte nå:)
Pinnekjøtt er digg:)
Førstebarnet til meg kom 2 uker før termin, andremann en liten uke før. Håper du slipper å gå over...det må være en tålmodighetsprøva ev dimensjoner.
Uansett, hun kommer når hun er klar for å møte verden;)
Klem til deg og Hannibal:)

Linda sa...

Kjempekoselig julepyntet soverom!
Tiden går sent på slutten av svangerskapet!....men den som venter på noe godt..

Kos deg!
Klem fra meg.

pucado sa...

Utrolig koselig da! Finn blogg =)