29 juli, 2009

IKEA-hacking av middagstallerken, SM 16 146 906 4 NO, og ferie sa du?

Igår var jeg på IKEA for å kjøpe pappesker... Nedi posen pakket jeg et lyseblått fleecepledd, 8 kleshengere og én hvit middagstallerken... Pappeskene? Vel, de "glemte" jeg! Nedenfor ser dere hva jeg gjorde med middagstallerkenen... Klikk på bildene for å se de i en større utgave!

FØR... en hvit middagstallerken fra IKEA til 29,-...

ETTER! Tallerkenen ble nå til fin veggdekor! Oppheng skal festes på baksiden. Brukte decoupageteknikk for å feste motivene.

Brukte to ulike serviettmotiv, et svart og hvitt, samt et litt sommerlig med roser og grønt på. Synes det ble en fin kombinasjon!

Inspirert av brudevalssangen vår, "Come Away With Me" med Norah Jones...

Teksten skrev jeg på dataen, klippet til og limte på...

SM 16 146 906 4 NO var sendenummeret på pakken jeg fikk i posten igår! Som takk for at jeg laget en banner til Cathrine - My So Called Life, så fikk jeg en overraskelse i posten! Gjett om jeg ble glad, jeg bare elsker slike overraskelser!

Se alt jeg fikk!!! Cathrine, du er crazy! ;)


Inni den lilla pakken var det kjempefine servietter! Tusen takk igjen, Cathrine! :)

FERIE, SA DU?
Mens hu' mor vasker og støvsuger, bretter tøy og tørker støv, fikser lamper og bytter lyspærer, handler og lager mat, klipper plenen og luker, rydder og ordner.. så er det fortsatt en i heimen som har vett til å ta livet med ro! Er det ferie så er det ferie...


Minner om konkurransen nedenfor, hvor du kan vinne en bloggbanner! Frist 5. august! Vil du være med så heng på! Ha en fin uke!

8 kommentarer:

Cathrine sa...

Så koselig at du likte det :D

Fin tallerken du har laget og!

Klem fra meg

Linda sa...

Bare elsker han go-ingen som ligger der med vrengte ører og lepper :) Nyydelig.

Linda sa...

Så personlig og fin din Ikea tallerken ble!
Flinkis!
Jeg har slike middagstallerkener.
Heldige du da som fikk så fin og innholdsrik pakke i posten!....
Helt sikkert velfortjent.

Nyt det som er igjen av sommeren!
Klem fra Linda

Mine øyeblikk sa...

Tallerkenen ble jo kjempefin:-)veldig typsik meg også,dette at jeg kommer hjem med alt mulig annet det jeg skulle ha når jeg er på IKEA:-)

Tovepia sa...

Takk for tipset nok engang! Det er du som har gitt meg inspirasjon til å prøve meg på decoupage; og lage tallerkner til pynt ...genialt!!

Sanne sa...

For en herlig tallerken du hadde laget. Kjempe inspirerende. Og den gaven, ja hun er gal, men utrolig snill :) heldige du

rod i hob sa...

Nydelige Hannibal!! Veit å nyta livet :-)

Eg må kasta meg på konkurransen din. Du lager jo sååååååååå nydelige bannere :-)

Flott gave du hadde fått av Cathrine!

Sanna sa...

Hei ! Kjeder du deg i sommerekulden så stikk innom bloggen min og vær med i trekningen av søte engletags som jeg skal gi bort. Alt du behøver gjøre er å legge igjen en hilsen hos meg ;o)