15 april, 2009

Stemningsbilder fra stua vår, fine sitater og fra tårer og fortvilelse til lettelse og glede...

Her forleden dag knipset jeg noen stemningsbilder av stuen vår... Blir så koselig når jeg tenner alle kubbelysene og telysene! De nye lappeputene jeg har sydd har fått hedersplassen i sofaen i stua, sammen med en sennepsgul hjertepute i fløyel. Hjerteputen kjøpte jeg på loppis for bare 10,-!


"Djupt i mørket mellom stjernene, midt i den ytterste ensomhet, er menneskehjertene alltid sammen." Hans Børli

"Man kan spre lys omkring seg på to måter: Enten ved selv å være et, eller ved å være speilet som kaster lyset tilbake." Edith Wharton

"Lykkelig er den som ikke sørger over hva han mangler, men gleder seg over hva han har." Demokrit

"Det er bedre å tenne et lys enn å forbanne mørket." Konfucius

"Er en blomst nær ved å visne, den forfriskes kan igjen. Og et hjerte som vil briste, det kan trøstes av en venn." Emil Aarestrup


Idag forsvant Hannibal fra meg da vi var på ettermiddagsturen vår, og det har han aldri gjort før. Jeg hadde han løs i skogen, og antageligvis fikk han ferten av et dyr... jeg ropte og plystret lenge, men ingen Hannibal var å se. Mitt skjøre hjerte var på bristepunktet da det hadde gått 10 minutter uten at han hadde kommet tilbake. Jeg famlet rundt i snøen, ropte og gråt om hverandre... prøvde å følge fotsporene hans... Var så redd for at han hadde løpt ut på veien, jeg tenker jo ofte det verste... Så ringte min samboer og sa "voff"... Han hadde funnet Hannibal. Da sank jeg sammen i snøen i krampegråt... Jeg var så lettet... og glad... Som jeg elsker den hunden...

Jeg er så glad for at du er i livet mitt, og ikke minst er jeg glad for alle de fine årene vi har foran oss! Takk for alt det gode du gir oss hver eneste dag... Vår vidunderlige firbente skapning!


Har alle det bra? Flere enn meg som nyter hestehov i veikanten og vakker fuglesang? Ønsker dere en fin dag! Gledesklem fra Maria.

9 kommentarer:

Hulda sa...

Ble helt varm om hjertet da jeg leste det om Hannibal, har jo hund selv, og vet hvor mye de betyr. Vet også hvor trist det er å miste en hund man har hatt i mange år.

Godt dere fant ham igjen! :)Fine stemningsbilder fra stua, og gode sitater også.

Sara sa...

Så fint det du skrev om Hanniballen din. Synes det er så fint når folk viser hvor glade de er i sine firbente venner. Hilsen Sara og firfotingen Selma ;-)

Tovepia sa...

Nydelige bilder og flotte ord! Enda godt du fant Hannibal igjen. Kos deg idag!

Strikkelines sa...

så bra det endte godt:) så koselig hjem dere har.....fine ord å ta med på morran....her skinn sola....igjen!! vakkert ute...men kaldt...ha en strålende dag der du e.

Kerstin sa...

Flott stemning her hos deg. Og allde de kloke sitatene du gir oss.
Så bra at Hannibal kom til rette igjen. Man vet aldri hva som kan skje på når de tar en utflykt alene disse herlig firbente vennene våre.

Han er så skjønn der han får ligge under dynen...sjarmisen O=)

Line sa...

Fortvilelsen er stor og redsel er end a nærmere når man står der i skogen og roper fortvila ut!

Men gudskjelov så gikk det bra! :)

Og ja, jeg nyter hestehoven, krokusen og alle sårt etterlengta vårtegn :)

Ha en fin dag :)

Hespe sa...

Så godt å høre at Hannnibal dukket opp - forstår godt du ble redd for at noe skulle ha hendt han!!!

Nydelige stemningsbilder fra stua di. Elsker stemningen man får av tente stearinlys, og her var det masse :o)

Ha en superduper flott dag videre!

Goklem fra Hildegunn

MajorogMeg sa...

Hulk....bra HAnnibal kom til rette. Kjente panikken bare ved å lese her. Sikkert en forferdelig opplevelse!!!!!!!
Men flott ord mellom fin bilder Maria. Godt å lese:) Major og jeg er fortsatt på hytta og vi råkoser oss. Han knurrer når vi er ute, nå når vi er alene. Han passer på meg. Når han knurrer sier jeg "pass på". Da ser han på meg, snur seg og knurrer enda høyere! I kveld hørte vi en lyd utenfra. Jeg sa "pass på" Jaggu knurra han. Vi er heldig som har slike herlig vesen i hus:)
Majorklem til deg:)

Miriam - Glimt i hverdagen sa...

ÅÅ så godt at Hannibal kom godt til rette igjen, skjønner du var redd og fortvila. Vet åssen det er..

Takk for mange flotte ideer når det gjelder gaver til gjestene. Men så må det sies at jeg har over 100 gjester, så jeg må vell gå for noe sjokolade esker eller noe om jeg skal få til noe....

Så flotte bilder du har vist frem her fra stuen også.. Vakkert;)