09 desember, 2008

Julegaveinnpakning

I år har jeg bare brukt gråpapir på julegavene jeg har pakket inn, ettersom det både er miljøvennlig og fint. Noen pakker har fått hyssing og blondebånd, andre vanlig pakkebånd. Pakkelappene er fine vintage-bilder jeg har printet ut fra nettet, samt noen jeg har kjøpt, med englemotiv. Heretter skal jeg bare pakke inn gaver i gråpapir. Det er jo så enkelt fint, også ser det så flott ut under treet! Har du begynt å pakke inn julegavene enda?









8 kommentarer:

Camilla sa...

Kjempenydelige gaver. Hadde gråpapir i fjor jeg og - synes egentlig det er finest. Særlig med lakk (men litt grisete.. i hvert fall for meg). I år derimot har samboer på eget initiativ kjøpt horribelt blått papir, men får vel være glad for et hvert gnist av engasjement i gaveinnpakning fra hans side. Pleier ikke å involvere seg så veldig. Derfor blir det blå pakker i år.

Sukk, får glo litt på dine fine i stedet.. :)

Vibeke sa...

Så flotte pakker :o)Har brukt mye gråpapir jeg også til julegave-innpakningen i år!
Du skrev at du skulle lage din egen brudebukett, er du blomsterdekoratør også?

Klem Vibeke

Marias skriblerier sa...

Snøstorm: Jeg måtte humre litt når jeg leste kommentaren din... menn er så søte når de skal hjelpe til... og det er viktig som du sier å støtte oppunder engasjemantet deres. Synes det var søtt jeg, og blått julepapir kan jo bli kjempefint det ;-)

Marias skriblerier sa...

Duften av erteblomster: Jeg er ikke blomsterdekoratør, men har satt sammen buketter helt siden jeg var liten jente. Jeg simpelten elsker å plukke blomster og dandere buketter, og da skal jeg jo helt klart ordne min egen brudebukett! :D Lagde brudebuketten for en venninne av meg, samt knappehulsblomsten til pappaen hennes, og det ble ganske fint. Brura' ble ihvertfall kjempefornøyd! :D

Solveig sa...

Så utrolig flott du har pakket inn gavene:):)
Jeg og bruker gråpapir,har gjort det i mange år.
Og når jeg tenker på de miljøvennlige sidene er det enda bedre:)
Enn så mye papir vi bruker og kaster til jul!!?

Klem:)

Anonym sa...

i agree your idea ! very nice blog

Anonym sa...

See you in these things, I think, I started feeling good!
Personalized Signature:贵州信息港休闲游戏中心,我爱掼蛋网,重庆游戏中心,金游世界视频棋牌游戏中心,南通棋牌游戏中心,贵港热线休闲游戏中心,淮安棋牌游戏中心

Anonym sa...

Although we have differences in culture, but do not want is that this view is the same and I like that!