09 november, 2008

På tur på Oksenøya igår

Igår var Hannibal, Kristin og jeg på tur på Oksenøya. Selv om været var både grått og trist var det en hyggelig tur. Hannibal elsker å løpe på store sletter, også elsker han å løpe etter sin oransje vannleke med tau i... Han slenger den frem og tilbake, og noen ganger får han såpass fart på den at han kaster den avgårde. Morsomt å se på! På Oksenøya er det egentlig båndtvang hele året, men det er jo altfor fristende å la Hannibal løpe fritt når det er så stor boltreplass... Så fy skam meg, men det er så herlig å se han gå bananas av glede når han er fri som fuglen! Det var jo nesten ikke folk der heller, så jeg tok faktisk sjansen på det!

2 kommentarer:

Birgitta sa...

Hei!

Her får du en gladmelding!
Det er bare i fuglereservatet det er båndtvang. Hele sletta er din! Hvordan stiller du inn kamera for å få et slikt bilde? Jeg har canon 450 d, men er ikke så flink ennå.
Birgitta

Maja sa...

Oi, nå ble jeg glad! Trodde det var båndtvang overalt der jeg...

Canon 450 d? Heeeldig du er a :) Jeg har 350d og er kjempefornøyd med det!

Er ikke jeg som har tatt dette bildet, men det er fullt mulig lell. Anbefaler deg å lese instruksjonsboken nøye, for det er så utrolig mange funksjoner på det kameraet.

Men på hjulet på toppen, der du kan stille inn ulike kameramodus, så er det bilde av en blomst, og det kan du bruke for nærbilder som dette.