29 november, 2008

Jul i vårt hjem

Så er det julestemning i familien Vindens hus. Jeg pyntet til jul igår og synes resultatet ble ganske bra. I år har jeg kuttet ut de røde nissene, og erstattet de med litt alternativ julepynt. Nedenfor ser dere resultatet av mine pynte-til-jul-idéer... Har du pyntet til jul enda?

Røde julegardiner i gangen, og fine sølvkuler i vinduet. "Dikttavlen" var opprinnelig et kjedelig landskapsbilde, men jeg synes rammen var så fin, og ville gjøre noe ut av den. Nå har den blitt gjort om til en tavle jeg kan skrive fine dikt på. Grenen over er festet i taket og er pyntet med julekuler. Litt kitsch synes Lars, men jeg likte det kjempegodt!

Røde julekuler på en bunt med kvister på badet. Lysestakene kjøpte jeg på bruktbutikk for ti kroner stk. De var opprinnelig i messing, men jeg malte de hvite og pusset litt på de, så ble de litt "antikke"...

Julestjerne og trollhasselgrener med røde små julekuler.

Disse fine englene, som er håndlaget i Mexico, kjøpte jeg på en bruktbutikk her i Asker tidligere denne uken. Leverte samtidig noen av de røde nissene fra fjorårets julepynt. Jeg er litt lei av røde nisser kjenner jeg... Hvite, brune grå og svarte nisser går forøvrig greit... Men aller best liker jeg engler!

Adventsstaken er på plass, samt nye røde juleputer på stolene. Det knøttlille kjøkkenbordet vårt har jeg dekorert med sort-hvitt bilder av familien Vinden. Påført med decoupage-lim/lakk.

Detaljbilde av bordet

Kaker til pynt... BARE til pynt ;)

En liten juleengel...

Hannibal i sin vante kveldsstilling...

Lars spiller Johnny Cash låter.. Vi har nettopp sett "Walk the Line"..

4 kommentarer:

Anonym sa...

i think the archive you wirte is very good, but i think it will be better if you can say more..hehe,love your blog,,,

Anonym sa...

Good Blog, I think I want to find me, I will tell my other friends, on all

Anonym sa...

It seems a little more than I need to check the information, because I was thinking: Why does not my GLOG these things!

Anonym sa...

You these things, I have read twice, for me, this is a relatively rare phenomenon!
Personalized Signature:常州麻将,常州三打一,常州攻主,常州斗地主,常州4人升级