28 november, 2006

Hva skjer a'?

Har alle det bra? Noen som er ferdig med julegavene enda? Selv har jeg, som nevnt tidligere redusert julegaveantallet, noe som egentlig er veldig deilig. Var en snartur på et kjøpesenter igår, og der var det mildt sagt K.A.O.S.

Var på juleverksted hos Mari på søndag, og det var koselig. Vi lagde julekort, så i år blir det hjemmelagde julekort til de fleste :)

Ha en fin uke alle sammen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skjer ikke så mye her. Vi har også redusert julegavene og heller trappet opp julekortene; altså ifjor sendte jeg vel ca null julekort... Er ikke så langt unnå å være ferdig, så det er digg! Takk for julegavetips til Nico, det var utrolig bra!!!
Jeg gleder meg til jul jeg. Blir godt å fly over fjellet til mamma og Kjell. Ellers er jeg bare litt sliten og litt motløs. Kanskje det er det at det aldri blir lyst, vet ikke... Men vi kjemper nå på! Blir kos å få deg på besøk! Klem K

Pirayaen sa...

Jeg tenkte på det selv idag, jeg savner solen. Kanskje jeg skal ta Lars på ryggen, sette meg på en svale og fly sydover. Det hadde vært deilig. Men: Jeg er uansett veeeldig glad for at det ikke er snø :) Bra at julegavetipset falt i smak :)