11 januar, 2006

Grottetur og skolefri

Hôla alle sammen!
Idag har vi hatt skolefri, og hele klassen var på tur til noen fantastiske grotter. Har tatt masse bilder, så jeg skal ta meg tid til å legge ut noen etterhvert. Tar bare sååå laaang tid, for internett er utrolig tregt her nede. Igår hadde vi mikrofon-trening, og det var utrolig utfordrende og ja, faktisk litt coolt også. Vi skulle alle lage en kjapp presentasjon om et valgfritt tema, som da skulle vare i ca. 2 min. Vi fikk 10 min. på å forberede oss... Det gikk forövrig ganske greit, og jeg var ikke like nervös denne gangen. Allerede 2 skoledag måtte vi nemlig fortelle om oss selv i 3 min. foran hele klassen, og da med mikrofon... Fortsatt en hel del festing her nede, men jeg styrer unna. Man blir utrolig sliten på kveldene for skoledagene er så intensive. Vel, jeg skriver mer siden. Takk for meldinger!! Klem igjen fra en Maria Fly Fly som har landet for en liten stund.

2 kommentarer:

*Kristin* sa...

Tjäna tjejen!
Det var så godt å høre stemmen din igår, livet er ikke helt 100 når du ikke er der, du vil alltid være min aller beste bestis!! Digger deg, herfra og til månen!!!
Skulle hilse så mye fra mamma.

Klem Kristin din

Anonym sa...

Hello Snuppa! Godt å høre at du er trygt fremme og har det bra.Litt rart at du er såååå laaangt borte...Hi hi. Synes du er tøff jeg. Stå på og nyt tiden, selv om den er slitsom til tider. Skal hilse så masse fra dine engle tante barn. Gleder oss til å se noen bilder fra dine spennende turer og opplevelser. Kjempe glad i deg og lykke til videre.

Koser fra Andre, Bente, Cecilia og Daniel