09 januar, 2006

Første skoleuke

Hei igjen!
Jeg lovet å skrive litt mer, så her kommer det litt til. Idag er den første uken på skolen, og timeplanen er full av rariteter. Idag har det vært mye teori, og da en del om My Travels historie, deres firmafilosofi osv. Senere idag står det kommunikasjon på timeplanen, og mer enn det vet jeg ikke. I morgen skal vi ha mikrofon-trening... Jada.. Blir spennende, og ikke minst utfordrende. Onsdag skal vi på tur i noen fantastiske grotter, og det gleder jeg meg virkelig til! Lørdag og søndag er det utrolig nok, fri, men foreløpig har vi ikke bestemt hva vi skal gjøre. Tar det vel litt som det kommer. Dagene er intensive, så man blir fort sliten, spesielt fordi man hele tiden "selger" seg selv. Nå¨er det snart time igjen, så jeg får lette på liket. Skriver mer siden. Håper alle "mine" har det bra der hjemme. Og Nina: Jeg håper du har det helt konge! Klem fra Maria.

3 kommentarer:

Supertante sa...

Jeg er sååå stolt av deg vennen!!!!

GUTTA sa...

Hei Maria!!!
Staa paa! Gleder meg til aa hore mer!!
Kos deg med nye utfordringer og inntrykk! Vi blir i Puerto Escondido(mexico) i to uker for spansk kurs. Reiser saa videre til guatemala.

Snakkes, magnus

Anonym sa...

Søte du! Du behøver vel ikke å selge deg selv? Du er jo til å spise opp, så salget går automatisk!!!! Er det varmt der nede nå? Her er det skikkelig freezzzzzzing, -7grader, vind og snø.... Festlig... Ta godt vare på bestevennina mi, det har du å gjøre!! ;-)
KLEMMMMMMMMMER i MASSSSSER

Slem lama