25 november, 2010

Hjemmelagde julelapper og 31 uker på vei...

Merker at jeg orker mindre og mindre etterhvert som magen vokser, men heldigvis er det plenty av inneaktiviteter jeg kan gjøre som ikke krever så store anstrengelser. Sånn som å lage julelapper, det er ikke slitsomt, bare koselig!

Papir, stempel og hyssing, og vips du har laget julelapper!
Bokstavstempler er alltid kjekt å ha! Skal kjøpe meg flere stempelputer etterhvert også, så kan jeg variere med fargene.

Blomsterstemplene brukte jeg på bryllupstakkekortene våre ifjor, men jeg synes i grunnen at de passet her også. Likner litt på amaryllis :)

Hyssingen er enkel hamptråd fra Panduro Hobby.

31 FULLGÅTTE UKER og nedtellingen er i gang!
Det føles som om jeg har gått gravid i en evighet... De tre første månedene sneglet seg avgårde og jeg var mye dårlig. Ellers er det rygg og bekken som har vært mest kranglete + dårlig nattesøvn, men det er prisen man må betale... A small price to pay når jeg tenker på det lille mirakelet som snart kommer til verden. Vi gleder oss sånn! :)

Snart helg, det blir deilig! Flere enn meg som skal pynte til jul i helgen? ;)
Hilsen Maria.

9 kommentarer:

Tove sa...

Her skal det og pyntes til helgen, gleder meg masse.
Ha en fin dag
Klem Tove

Katrine sa...

Så fine julelapper! Stempel er genialt :o)

Smått og Stort sa...

Hei Maria- godt å ha deg tilbake♥ Og gratulerer med den nye spiren i magen! Så flotte julelapper du har laget- hvor får man kjøpt slike bokstavstempel?
klem fra Sissel

Magdalena sa...

skal snart begynne.. nydeelige lapper...
spennenden med prinsessa i magen, minstejenta mi er født (29.januar...) kose deg...
klemklem

Jorunn sa...

Julelappene er kjempefine! Utrolig hva man kan få til med litt papir og stempel. Lysestakene dine i innlegget under ble virkelig lekre! Kjempegod ide :)
Ja, til helgen skal det pyntes. Jeg tar ikke all julepyntingen enda, men jeg skal begynne i alle fall. Det blir koselig :)

Unknown sa...

Så flotte de ble!
Enkle og nydelige ♥
Her skal det og pyntes i helgen ja, gleder meg masse:)
Sønnen og Pappa`n skal på fotballturnering hele Lørdag, så da blir det til at jeg og frøkna vasker hus (hun får 100,- for og vaske alle lister, hihi) og så pynter vi til Advent! Kooos ♥

Klem line

FlorasFrue sa...

Så flotte julelapper!! Jeg kjøpte nylig bokstavstempler og stemplet i vei, men fikk høre her hjemme at vi ikke kunne bruke de fordi det ble svart kant rundt bokstavene...men jeg ser jo hos deg at det skal være sånn *smiler* og godt var det :)

Spennende å være gravid - slitsomt å gøy på en gang! Jeg savner det ikke...men jeg kunne opplevd 10000 ganger det underet det er å få den lille opp på magen for første gang - Gled deg!
Klem

Min stil sa...

Heisan du. Så flotte julelapper du har laget :) Skjønner godt at du ikke orker så mye. Selv er jeg nå 23 uker på vei med tvilliner, og det begynner å bli veldig tung.
Ønsker deg lykket til.
:) Susanne

Anonym sa...

• An artist cannot fail; it is a success to be one