28 januar, 2006

Camp Mallorca

Nå skal dere höre om dagen igår, som startet med at vi måtte gni sövnen ut av öynene klokken fire på morgenen. Rektor ringte og vekket oss, og vi ble bedt om å stille i klasserommet om 20 minutter. Det förste som slo meg var at: Nå blir noen sendt hjem, eller nå er det noe galt som har skjedd. Disse tankene ble fort kassert da vi ble mött av to smilende lärere i klasserommet kort tid etterpå. Ingen ante hva som ventet oss, men de fleste skjönte vel at denne dagen kom til å bli laaang. Og DET ble den. Jeg tror jeg lister opp gårsdagens hendelser punktvis jeg, hvis ikke så blir det nok til en hel bok.

1. Möte i klasserommet klokken 04.30 (trötte og fjerne)
2. Löp og bytt om til klär som viser hvilket land dere er fra (jippi, jeg hadde ikke noe rödt og måtte låne... men det funket bra) Vi fikk 10 minutter på oss...
3. Gruppearbeid: Vi ble delt inn i grupper etter nasjonalitet og skulle deretter forberede et 20 min. langt "foredrag" hvor vi skulle presentere landet vårt i form av skuespill med rekvisitter osv.
4. Da vi hadde laget det ferdig, måtte vi på ny opp å skifte, men denne gangen til treningstöy. Möt på stranden om ti minutter var neste beskjed.
5. I mörket kavet vi oss frem til stranden hvor vi ble mött av vår lärer Eva med militäruniform og "ropert". Still opp i ring og begynn å löpe. De som kom for sent måtte ta 20 push-ups. Så ble det trening èn time...
6. Da vi var ferdige fikk vi ti minutter på oss til å skifte til det peneste töyet vi hadde og möte til cocktailparty nede i hotellets bar. (rakk vi å dusje? Nei...)
7. Så var det velkomstdrink, mingling og cocktailparty med stor stil... Jeg var helt borte...
8. Så skulle vi danse... og det ble i halvsövne... Deretter skulle alle läre seg å knyte slips :-)
9. Så var det opp å bytte igjen til alminnelige klär, og dette skulle bli gjort på ti minutter.
10. Så hadde vi 20 minutters avslappningsövelse, hvor de fleste av oss sovnet. Noen snorket også mer enn andre...
11. Etter det, opp å bytte igjen til nasjonalklärne våre og dette fikk vi ti minutter på...
12. Ned i klasserommet igjen, hvor hver enkelt gruppe fremförte sitt skuespill med sang og diverse.
13. Så var det opp å bytte klär igjen, og denne gangen til alminnelige klär...
14. Da vi kom ned igjen etter nye ti minutter fikk vi utdelt en pröve som vi skulle svare på individuelt.
15. Etter det ble vi på nytt delt inn i grupper... Gruppene skulle sammen forberede en sang som skulle fremföres senere på kvelden, på "Apoteket" som har blitt My Travels stambar...
16. Også her var det ulike kategorier. Noen skulle väre hippier, andre cowboyer, militanter og jeg fikk ären av å väre i baby-gruppen.............. Jada :-) Men det ble bra, og vi satte tekst til YMCA og fremförte den med stor stil!
17. På Apoteket var det ulike konkurranser og alt var heldigvis over klokken 10. Da hadde vi värt oppe leeenge!
18. Så bar det hjem i seng etter en laaaaang og veldig annerledes dag...

3 kommentarer:

kv sa...

Hei Maria

Prøver å etablere en blog, men du vet kunnskapene er ikke de helt store. Dersom dette kommer inn under comments så har jeg lykkes. Spennennde å se.

Pappa

kv sa...

Viser modern også slik at vi begge kan kommunisere her

kv sa...

Hei Maria
Vet ikke når du leser denne, men nå er det onsdag og kl er 1000.
Det siste opplegget dere hadde hørtes veldig morsomt ut og lærerikt. Du kledde forresten å være baby. Synes du tiden har gått fort. Det er jo februar allerede.
Håper du trives og at du fortsatt vil det de siste ukene. I dag skal modern og jeg i Spectrum som du kanskje husker. Ha det fortsatt fint