29 desember, 2005

Reiser snart...

Ikke lenge igjen nå... Tror og håper at jeg har en spennende tid foran meg. Det kommende året vil garantert by på mange utfordringer, men jeg er klar som bare det!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Maria! Ja nå skal du ut å reise. Håper det er noe du kommer til å sette pris på, og ikke la deg skremme av at alt er nytt. Tro meg, militæret er faktisk en slik opplevelse. Man forandrer livsstil. Selv om du skal ut i verden så husk at den ikke er så stor. Og husk på oss!

Gla i deg. Hilsen Peetski.
Good luck on your journey!
Adios so long!

Anonym sa...

Hei! Maria fin side....

Anonym sa...

Pass på luftfuktigheten der nede når dere fiser. Fisene synes i lufta der nede som en brun sky. Og ikke fis i nærheten av bensinstasjoner, da sier det ikke bare poff nei... haha så morsom!

Anonym sa...

Her, Maria, kan du sjekke hvordan det går med oss i gjengen: http://www.hanab.org

Marias skriblerier sa...

Petter du ekke' go... *ler* Du hadde ikke trengt å skrive navnet ditt engang, for den kommentaren er så deg... Du er knugers! Klem.

Anonym sa...

Iiitchaa Maria
Det stemmer det, nærmer seg avreise nå, og dette unner jeg deg så vannvittig mye. Nå skal du oppleve masse fantastisk, treffe nye mennesker, la motivasjonen og livslysten strømme, lære nye kulturer, utdanne og utvikle deg som person, du kommer til å bli savnet av oss her hjemme, men vi gleder oss til å få høre om alt dette sånn litt i begynnelsen av mars...
Love ya (",)

Anonym sa...

Alle gode ønsker for en fin opplevelse. Sug inn nye inntrykk og åpen opp for nye mennesker. Det blir kjempeflott.
marit på bruket

Anonym sa...

hei maria

vi ønsker dig en fantastisk reise, og lykke til.

klem Silje vanilje & Lars