23 september, 2012

Oppussing av barnerommet endelig ferdig!

Da er snuppas rom endelig ferdig pusset opp! Ting tar tid.... Men nå er altså det hele i boks. Rommet ble pusset opp av undertegnede mens mannen var i Roma, og jeg er kjempefornøyd. Fikk hjelp av min handy-pappa til å legge gulv og skjære til lister, heldigvis. Den fineste veggen, som jeg har malt et tre på, er ikke synlig på dette bildet... Men det kommer mer!

11 september, 2012

Så sant, så sant!

Jeg er så glad i dette skiltet, som henger som en fin påminnelse hjemme i gangen vår. Og det er godt sagt, synes jeg.

04 september, 2012

En rosa elefant

En liten Epla-elefant har flyttet inn i heimen vår, kjøpt hos Fargeglad, som i tillegg til å sy mye fint, også selger stoffpakker med masse nydelig stoff! :) Verdt et besøk!
 

02 september, 2012

peace.

På badet vårt, inni en av de åpne hyllene på skapet, har jeg rammet inn en statement jeg liker godt, og sammen med lysholderen fra Søstrene Greene gir det både inspirasjon og ro i hjertet å se på det!

"It does not mean to be in a place where there is no noise, trouble or hard work, it means to be in the midst of those things and still be calm in your heart".

01 september, 2012

Hva man gjør når man ser en gammel kjøkkenvekt i en bruktbutikk...

MAN KJØPER DEN, UTEN Å NØLE ET SEKUND! Falt pladask for denne gamle mintgrønne kjøkkenvekten, som nå pryder kjøkkenbenken min som det vakre smykket den er :) Også kostet den bare 120 små kronestykker, tenk det!  

*HJERTEBANK* Dunk-dunk. Dunk-dunk. Dunk-dunk.