23 november, 2011

Nytt JULEKORT i Tatt av Vindens kortserie :)

Har laget et nytt julekort til kort-serien min! Ligger i Tatt av Vindens nettbutikk på Epla!




Ønsker dere en magisk dag!

Hilsen Maria.

22 november, 2011

Decoupage på hvitmalt skjenk

Er det én teknikk jeg sverger til, så er det decoupage-teknikken, for den kan brukes på nesten alt! Det er kjempeenkelt, også blir det som regel veldig fint! Og har du ikke prøvd det før, ja da er det jammen på tide! Alt du trenger er en fin serviett, decoupage-lim (fåes på Panduro Hobby til 99,-) og en pensel!

Mitt siste deco-sprell i heimen ble gjort på min gamle hvitmalte skjenk, og jeg synes det ble riktig så søtt. Og går jeg lei motivet så kan jeg jo bare male hvitt over og lime på en ny serviett!


Søøøøt serviett fra Kremmerhuset :) Kremmerhuset har forresten endelig fått seg nettbutikk! Det er så myyyye fiiiint der!


Fin tirsdag til dere der ute!


M.

21 november, 2011

Hjemmelaget smykke

Det finnes så mye fint man kan pynte seg med av både smykker, armbånd, øredobber m.m., men det er gjerne dyrt hvis man skal ha noe ordentlig fint... Men, man kan gjøre det billig også! Dette smykket har jeg laget av en lenke + en tom nøkkelringdings fra Panduro Hobby, og det kostet bare 30 kroner! Bildene inni har jeg mekket til og printet ut selv. Enkelt, gøy og billig.


17 november, 2011

Tatt av Vinden BABYKORT ♥

De siste dagene har jeg kost meg med babykort til min Tatt av Vinden kort-serie. Ligger i nettbutikken min på Epla!

PS. Trykk på bildene for å lese den minste teksten (flere bilder i nettbutikken).






Ønsker alle mine lesere en fin-fin torsdag!
:)

M.

14 november, 2011

Tatt av Vinden PÅSKEKORT

Jeg har lagt til et påskekort i min kort-serie (litt tidlig ute... ;) Fåes kjøpt i min Epla-butikk! Kykkeliii-kyyyy!


09 november, 2011

Norgesglass + heklepinne/garn = ???

Jeg har kost meg i sofakroken med litt hekling :) Ikke et hokus-pokus-prosjekt egentlig, men kjempeartig og enkelt! Norgesglass + heklet lapp som er sydd fast rundt glasset = annerledes telysholder. Lunt og fint synes jeg :)





Fin kveld til alle som titter innom!
M.V.

06 november, 2011

Tatt av Vinden VALENTINES-KORT ♥

Jeg har laget Valentines-kort! Til salgs i min Epla-butikk!
Gå til BUTIKKEN >>








Har dere hatt en fin helg? Håper det! I Vindenheimen har det vært fokus på oppussing av bad, og jeg gleder meg til å vise bilder av det!

Fin ukestart folkens!

03 november, 2011

Makeover av VASKEMASKIN (tro det eller ei)

absurd det nå enn måtte høres ut, så har jeg faktisk gitt vaskemaskinen en liten makeover... Vi holder på å pusse opp badet, og jeg hadde lyst til å leke meg litt! Så den gamle, slitte maskinen ble ikledd ny drakt! Dekket av Dagens Næringsliv avisutklipp (påført med decoupage), ble vaskemaskinen et noe annerledes "møbel" :)






Dette tok laaang TID!
Og en må være litt over middels glad i pirkearbeid for å gjennomføre et sånt prosjekt... Jeg er jo egentlig ikke glad i pirkearbeid, men jeg hadde en idé, og jeg MÅTTE bare gjennomføre den! Resultatet ble annerledes og artig synes jeg!