27 juli, 2011

Fluffy kaniner og blomster til oppmuntring i en tung tid

Den siste ukens hendelser preger oss alle. Jeg tenker sånn på de som har mistet sine kjære, på de som sitter igjen med sorgen og med tomrommet.

Jeg ser på den lille jenta mi som ligger og pludrer på gulvet, mens de grufulle nyhetene flimrer på fjernsynet i bakgrunnen. Jeg plukker henne opp. Kysser henne. Mange ganger. Og jeg gråter, stille. Jeg har min lille hos meg. Hun er trygg her.


Tankene mine går til alle de foreldrene som har mistet sin "lille". En sorg jeg knapt kan forstå at et menneske klarer å bære.


Det er godt å hvile øynene på noe annet enn nyhetene, som for eksempel denne sommerbuketten, som hviler kronbladene sine på en barkebit. Et oppmuntrende og friskt fargeinnslag på kjøkkenbordet.

Fluffy kaniner er sterkt undervurdert!

De kan nemlig gjøre underverker med humøret! Spesielt når pappaen i huset kommer hjem med de i gave, etter en lang dag borte fra familien. Da må mammaen smile litt og klemme på sin kjære, og ikke minst nyte synet av den lille som koser med sine nye fluffy kaniner :)

2 kommentarer:

Røsslyng - Dikt for dagen sa...

Har nokon kaninar her også som er gode å ha til oppmuntring, både av den levande typen og den ekstra kosete;) Alle treng å ha noko som får tankane litt vekk frå det som har skjedd i Oslo... Dei kjem fort nok tilbake på temaet uansett. Klem:)

Snertne sneller og små nøster sa...

Så nydelig den lille jenta di er :-) Fluffy kaniner er bare deilige! Mine døtre er 14 og 20 år, men jeg har klemt litt ekstra på dem denne uka.

Ha det godt - klem Siv