01 april, 2009

Enkel dekorering av påskeegg, verdifull mormorengel og roser fra en prins!

Her er mitt påskepynt-bidrag... Jeg er ikke spesielt glad i guuul påskepynt, så her i Vinden-heimen er det lite gult å spore. Men noen hvite påskeegg kan jeg alltids ha! Det bør forøvrig nevnes at jeg fikk en veldig søt, dunete GUL påskekylling av en elev på skolen idag... Ble jo i grunnen veldig glad for den da! Men, det blir nok den eneste dunete guuuuule kyllingen i heimen vår... KYKKELIKYYYYYYYY!!!

Kjøpte en eske med fire påskeegg til 39,- på Panduro Hobby.

Eggene var helt hvite og hadde hvitt silkebåndsoppheng.

Jeg skrev en annerledes og enkel tekst på egget, med svart vannfast tusj og ved hjelp av sjablonger. Hang de deretter på min trollhasselgren, som nå har blitt stæsjet opp til påske!


De to andre eggene fjernet jeg bare silkebåndet på og satte i hver sin sandkakeform i bokhyllen vår. Enkelt og stilrent.


Denne nydelige engelen fikk jeg av min mamma igår, som et minne etter mormor. Mamma hadde væt nordpå og med seg hadde hun noen fine mormorskatter. Jeg ble så glad! Alt som kan minne meg om min vakre mormor har stor verdi for meg. Engelen henger nå på trollhasselgrenen sammen med påskeeggene.


Heldige meg fikk blomster idag! En stor nydelig bukett med vakre askerosa roser... Takk kjæresten min, du er så fin du!


Til alle dere som titter innom bloggen min: Tuuuuuuuusen takk for stadig hyggelige kommentarer!! Det blir satt veldig stor pris på... Flere enn meg som har begynt å telle ned til helgen? ;) Nå skal jeg spise sjokoladesouffle, for det er SÅÅÅÅ sunt har jeg hørt!!! ;) Ønsker dere en fin onsdag! Onsdagsklem fra Maria.

14 kommentarer:

Hulda sa...

Så mye fint! Jeg falt for de eggene, stilig og annerledes. :) Heldig som fikk den søte engelen og rosene da! :)

Tovepia sa...

Er såå enig med deg når det gjelder den GULE påska. Må innrømme jeg har kjøpt en gul blomst, men annet påskepynt har jeg ikke. Dine hvite, fine lys falt jeg virkelig for. Roser og engler, du er heldig!!

MajorogMeg sa...

Å så flotte de eggene ble. Men vettu, jeg er visst en av de få som setter fram gul påskepynt..for meg er det tradisjon. Gult frisker opp i tømmerveggen på hytta. Så hos meg er det en blanding av gult og hvitt:)
Nydelige roser fra din kjære:) Godt å bli satt pris på! Håper du er i rute til bryllupet!
Klem fra Major&Mossan

Anonym sa...

Jeg lo godt over den artige teksten på eggene.. det enkle er ofte det beste:o))

Så herlig engel!! fikk en slik for mange år siden av min mormor, hun hadde brukt den som gavelapp på julegaven .. dessverre er den blitt borte.. du må ramme den inn!!!

Så heldig du er.. De rosene er fantastisk!!!! så slike første gang hos Heidi Anitha.. og plutselig dumpet jeg borti de her .. måtte ta med meg 3 hjem bare for å ha opplevd de:o))

Ha en koselig kveld Maria.. klem fra mæ..

Kerstin sa...

Så fin engel du fikk av din mor...en fin tanke bak gaven også..
Skjønne egg du har laget...og rosebuketten var bare helt nydleig)


Klemmer

Villa Kos og Kaos sa...

Så lekre egg da !!

Du...tenk deg meg da...
som heller ikke er påske-gul-fan...
og med 5 unger!!!
Du kan tro vi har utvalg!!!
Men jeg må innrømme at det er litt koselig da, med disse skeive haner og høner..men jeg forsøker å konsentrere de på ett område da...!
Klem fra meg!

Ann Rita sa...

Hei:)
Fant bloggen din for noen dager siden erklærer den herved for den fineste bloggen jeg vet om!
Du skriver på en behagelig måte, og jeg liker tingene du gjør - både bildene og det grafiske!
Slike produktive mennesker som deg får meg til å lure på om døgnet har noen flere timer, som jeg kanskje går glipp av!? :) Du får iallefall gjort mye kreativt.
En flott blogg til inspirasjon for meg, som skal komme mer i gang med kreativt dill og dall når babyen min er blitt litt større.
Ha en flott dag:)

Hespe sa...

Kjempeherlige påskeegg!!! Synes det var så flott med de som du har satt i de gamle sandkakeformene - nydelig!

Ha en herlig uke videre - snart er det påskeferie og late dager... :o)

Goklem fra Hildegunn

Lene sa...

Min favoritt-blogg. Hver gang jeg ser du har oppdatert bloggen er det rett inn å titte! Du er super kreativ og flink!

Anonym sa...

Det er jo helt villt!! 1 m?? vi hadde 7-8 cm her for noen uker siden men, stort sett er det ikke snø.. plenen er grønn hele året:o))

Men vi vet akkurat hvordan det der er.. hadde tross alt ikke noe man kaller vår før langt etter 17 mai og noen ganger var det vintersko i 17.mai toget;((((

trøsteklem fra mæ..

Strikkelines sa...

Sjokoladesuffle?....ja takk..deler det gjerne med deg...du, så heldig hun var som vant banneren...du e innmari flink te det du gjør...koselig har du det også....lika mæ her, så æ følg dæ....her snør det faktiskt, så nu tar æ frem paletten min, å mala akvarell te vakta mi starta...godt å vær tell,..håpa det e bra med dæ,..hilsen fra nord

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Fine egg :) Ha ei herlig helg :)

Livs Lyst sa...

Hehe! Kuult! God påske!
Hilsen Ljo

GundaM sa...

For noen herlige roser da, vakker farge!!! Og stilig med egg i de formene ;0) Kos dæ videre! Her er påska...orange!