11 mars, 2009

Er jeg spik spenna gær'n eller litt morsom????? Jeg kjenner ihvertfall at jeg virkelig LEVER!!!

Igår gjorde jeg noe jeg ALDRI har gjort før!!!! Når sant skal sies, så er det kanskje ikke så mange som har gjort akkurat dette før meg. Igår formiddag bestemte jeg meg for å få Lars, min samboer til å le skikkelig godt! Hannibal og jeg pleier alltid å møte Lars der han går av bussen, men igår gikk jeg alene... i dette kostymet!!! Klikk på bildene for å se nærmere på hærligheta' ;)


Jeg gikk ned til bussholdeplassen på motsatt side av der Lars går av, slik at Lars kunne se meg da han kjørte forbi med bussen... Da bussen kjørte forbi slo jeg til med en skikkelig rumpe-riste-dans, og da var det ikke bare Lars som lo... De som satt på bussholdeplassen der jeg stod fikk fullstendig latterkrampe, og hun ene dama der lo sammenhengende i fem minutter! Jeg måtte jo øve litt før Lars kom, så jeg hadde jo danset litt på forhånd... Da Lars kom meg i møte var jeg nær ved å knekke sammen av latter, men klarte å skjerpe meg og inntok igjen rollen som afrikansk rumperister! Lars lo og lo, og lo, og lo...

På vei hjem kjørte samtlige naboer forbi... det var jo på et tidspunkt da omtrent alle kommer hjem fra jobb... Jeg fikk smil, tommelen opp og flere stoppet for å sjekke hvem det var...

Hannibal synes mamma så litt rar ut... og fikk skikkelig hoppekrupp i kroppen! Ville sleike meg i ansiktet... eh... i det brune ansiktet mitt...

SE MEG LIVE HER! Jeg kan ikke si noe annet enn at dette var sykt moro!!! Og det beste av alt: jeg fikk Lars til å le skikkelig, skikkelig godt, og det var så herlig!

***************************************************
Ler vi nok dere? Kanskje DU skal gjøre noe crazy idag??? Bare tanken på at jeg fikk så mange til å le igår gjør meg varm i hjertet! Det føltes SÅ bra! Og jammen var det billig moro.. Parykk, tenner og briller kostet til sammen bare hundrelappen, "kjolen" hadde jeg fra før av. Rumpa ble laget av en pyntepute, mens magen og puppene var hodeputa mi! Vel, dette ble et litt annerledes innlegg, men jeg MÅTTE bare dele det med dere. Ønsker dere en fin dag! Mariaklem.
***************************************************

33 kommentarer:

Strikkelines sa...

e det muuuuuuuuli..ja du verden...skal ikke mye til å glede seg selv og andre...tok samme parykken som du har på, en dag på jobb, hvor jeg dagen før hadde vært hos frisør....ingen sa ett ord.. på flere minutter..hihi....ha en fantastik dag

Agathe si sie sa...

Du er CRAZY. Kan godt tenke meg til at de som så deg fikk en god latter :)
En god latter, forlenger livet....
Ha en fortsatt crazy dag :)
Klæm

Cathrine sa...

hahahahahahaha

Du er GÆREN!!! Det hadde jeg aldri turt!

Liten artig ting; når jeg så på klippet av deg som dansa med lyd kom Muff bort og ble helt koko.... Pipelydene var spennende tipper jeg :D

Anonym sa...

Du ligna på ho mor... Hilsen Petter

Elin Osa Søreng sa...

HERLIG!!!! Sånn gjorde jeg mer før, men elsker fremdeles å kle meg ut altså! Jeg er skikkelig barnslig og er så gla for det! Kan du tenke deg hvor mange som fikk litt nytt og spennende å prate om rundt middagsbordet eller... Hehe, kjempeartig!!! Hadde sansen for dette showet :o)Takk for en usedvanlig sprek forestilling! Klemmer til deg

Linda sa...

Ja du er nok spik spenna gær`n, men morsomt var det!
Herlig å være litt crazy av og til:o)
Skulle gjerne møtt på deg i dette kostymet!

Klemz fra meg.

Tovepia sa...

Godt påfunne, tenker mange fikk seg en latter:O. Og Lars kan umulig synes det er kjedelig å være sammen med deg;) Så sant. det skal så lite til!

MajorogMeg sa...

Herlig gær`n :) Sitter alene her på hytta og ler høyt!!! Hvordan fant du på dette??? Ikke rart Hannibal hoppa rundt:) Vel, bra han som kom av bussen ble i godt humør. Du gleda nok hele bussen!
Herlig...
Klem fra Major&Mossan

Jorid ღ sa...

Hahahahahaa, nå fikk jeg også meg en real latter!! Så nett du var :-p Hehehehe!

Ha en forstatt flott dag Maria!

Klem Jorid

Lisbeth sa...

gøøøøøøy:D:D:D:D

snasen rumpe må jeg si;)

Borte Bra - Hjemme Best sa...

*ler høyt*

Du er sjarmerende gal og driiiit morsom :)

*ler enda*

:)Anette

Line sa...

Å herregud som jeg ler!!! :D
Noe så sinnsykt morsomt!

Jeg beundrer deg virkelig som tørr å gjøre noe sånt. All ære til deg for det. Folk er vanligvis alt for opptatt av å forbli i den trygge komfort sonen sin.

Er så godt å se at noen gjør dette bare for å få andre til å le! :)

Keep up the good work! :)

Belin sa...

*latterkrampe*
Jeg tror ikke mine egne øyne! Du er gal! Men fy flate så morsomt! Deg hadde det vært morsomt å møtt live en gang! Helt fantastisk!

Jorid ღ sa...

Det ligger en liten utfordring til deg på siden min :-) Klem Jorid

LYKKEBO sa...

Hehehehehe!!! Er det mulig-Du er CRAZY!! Men jaggu en tøffing!! Vi trenger absolutt fler som deg!!

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Juhuuu! Sånn kan jeg like. skikkelig morsomt. Hadde nok ikke klart å holde meg alvorlig jeg da.

Takk for latteren
Ha en herlig ukeslutt
klem

Anne sa...

Så artig innlegg!
Du er tøff som ristet deg løs og fikk andre til å le:)

Elin,Kreativ lykke sa...

Du e berre såå tøff og er en skikkelig gledesspreder,kuuul dame du e!! mvh Elin P

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Hehe, du høres ut som meg, Maria :) artig!! :)
Ja, bryllupsbenken er fra bryllupet vårt. Vi hadde utebryllup ved sjøen heime, så da måtte vi ha ein bryllupsbenk å sitte på :) Den vart pynta, og var med på å gi oss ein uforglemmelig dag :) heilt perfekt! :)

kari - carpe diem sa...

Du e modig og morsom!

Living White sa...

Hahaha, du er like gal som jeg kan finne på å være. Jeg elsker jo slike ting. Jeg tenker som så, man har det jo tross alt ikke mer morro enn man lager det selv, å ett minne for livet på godt og vondt for dem som så på:)

Du er tøff!!!!

Lene sa...

Er jeg spik spenna gæærn, eller kanskje litt morsom??? HAhahahahahahahahahahahahahahahahah!!! HVa er vel DET for slags spørsmål. Maria??? Her er det ikke noe enten eller - her er det ja, takk begge deler!!!

Hvorfor i all verden var ikke jeg på den bussen???? Hahahaha ;) Herlig, Maria!! Og, nei - vi ler ikke nok!! Ja takk til flere som deg så vi får trimma lattermusklene og forlenga livet betraktelig :)

Big hugs to you - sexy mama ;) Hohoooooo ;)

LillaLykke sa...

Hehehe! Fantastisk! :)

Fru Lunas Drømmefabrikk sa...

Heisann! Jeg har en award til deg på bloggen min :) Den ønsker jeg å gi til deg, fordi du har en flott blogg som jeg har stor glede av å følge, og fordi du inspirerer meg med dine kreativiteter. Jeg håper jeg får lov til å låne noen av dine ideer en gang :)
Ønsker deg og dine en fin fin helg!

Hespe sa...

Sååååå herlig!!! Helt utrolig at du gjorde det der ;o) Ha, ha, ja om du er spenna gærn, det er det vel diskusjon om i nabolaget ditt, men HERLIG er du, det er iallfall sikkert!!! Alt for få mennesker som tør å gjøre slike sprell. Takk for at du fikk meg til å le....

Ha en fantastisk og gærn helg kjære venn - selv har jeg satt snuten ned i et rødvinsglass alt... :o)

Stor klem

Som mine dager er sa...

Ja, du er spiiik spenna gæær'n. Og takk og lov for at det finnes slike som deg, som sprer glede rundt seg til kjære og nære.

Stå på!

Klem fra Marit

PS! Var nylig litt grisegær'n jeg også, men på et helt annet nivå ;-)

BEA sa...

DU E SPIKKA GAL!!! HERLIG GAL :o)))
Hadde aldri turd det der:o)) ler så jeg holder på å p.. i buksa..

Ha ei herlig helg Maria.. kos dokker masse.. klem fra mæ...

æ flire enda!!!

Hulda sa...

Å hjelp!! At du torde! Noe slikt hadde jeg nok ikke gjort offentlig. Du er tøff, altså! Helt utrolig artig. Kan tenke meg det var flere enn Lars som fikk latterkrampe, ja. ;)

GryNoKa sa...

Du er ganske sprø...men utrolig modig og morsom!
Jeg fikk meg en god latter, noe sånn kunne jeg aldri funnet på!
Beundringsverdig!!!
Ha ei super helg!
Klem Gry : )

Helle sa...

Fantastisk påfunn og fantastisk blogg! Kom over den helt tilfeldig da jeg søkte etter dikt på nettet. Virkelig en blogg jeg kommer til å følge med på! Tusen takk :)

Simone Cardoso sa...

Very nice and funny. I loved! Good ideia.
Simone

Anonym sa...

Nå fikk jeg meg en skikkelig latter. Lo lenge da jeg så bildene og videosnutten. Min samboer og datter kom og spurte hva som var så morsomt. Det er jo moro at du tør - det hadde ikke jeg gjort.

Hilsen Nina A (har ikke egen blogg)

Hilde sa...

Hahaha... Heller nok mot å si at du er spik spenna gær`n, ja. :-)