25 desember, 2008

Gave i posten og award

I forrige uke fikk jeg en hyggelig overraskelse i posten, fra Irina, som takk for at jeg lagde ny banner til henne. Jeg fikk et nydelig hjerte med en engel på! Tusen takk Irina, det var kjempefint!


I anledning julen har jeg lyst til å dele ut noen awards til fine blogger som inspirerer meg! Tines kreative hjørne har allerede fått den, men jeg vil allikevel poengtere at din blogg fortsatt inspirerer meg Tine! Jeg elsker å følge med på dine kreative krumspring, og nå gleder jeg meg bare til neste innlegg! Når det er sagt, så er det Emmelines, Mali-Mo og All of Irina jeg gjerne vil gi en award denne gang. Jeg er ofte innom bloggene deres, og koser meg like mye hver gang! Takk for alt det fine dere deler med oss bloggere!

7 kommentarer:

mali-mo sa...

For en flott award! Er det du som har laget dene??????!

Tusen hjertelg takk for at du ville gi den til nettopp meg. Det va både overraskende og veldig gledelig! Jeg blir så glad når noen forteller meg at de synes at min blog kan være til inspirsjon, eller at de liker å kikke innom meg jevnlig. Utrolig koselig med sånne tilbakemeldinger!

Her hos oss skal lillemalien ha sin 2-timers formiddagslur, så hele familien skal ut og gå i samlet tropp bak vognen :) Vi har flott vær og det blir nok deilig med litt bevegelse, hehe, ellers er vel julen å være stappmett til over nyttår ;)

Ønsker deg en fortsatt kjempefin jul, og igjen: tusen hjertelig takk for den nydelige awarden!

tinemor sa...

Ja, jeg er veldig glad for den awarden!
Den står så fint på siden min.
;-)
Så fin gave du fikk av Irina!
Håper du har fine dager med familien.
Kos deg masse
Klem

Marias skriblerier sa...

Er jo så gøy å gi award til bloggere som blir så glade :) Ja, jeg har laget awarden selv :D

runescape money sa...

I like your blog

淮安掼蛋(淮安惯蛋) sa...

Very rich and interesting articles, good BLOG!

我爱斗地主 sa...

Good Blog, I think I want to find me, I will tell my other friends, on all

alerts sa...

leather handbags
bags
bag
handbag
handbags