06 desember, 2008

Dørskilt til morfar

Min morfar har kommet på sykehjem og trengte et dørskilt til rommet sitt. Ville lage noe som han ble litt glad av å se på, og siden morfar har vært fisker i sin tid, så synes jeg det passet bra med noen søte tegninger med det som tema. Håper han liker det!

7 kommentarer:

Som Mine Dager Er, sa...

Hei Maria

Hjertelig takk for kommentaren. Måtte sporestreks inn og svare. Jeg har bare svært begrenset kunnskap på PS dessverre. Jeg har erfart at dette programmet er så avansert og jeg skulle gjerne hatt noen dagers kurs for å kunne beherske det optimalt. Jeg har dessverre ikke verdens største tålmodighet til å finne ut av ting selv, noe min kjære har fått erfare når jeg roper og maser. Han behersker PS mye bedre enn meg. Det lille jeg kan har han lært meg ;-)

Jeg skal prøve meg litt likevel, få Ivar til å hjelpe meg med dette med layers. Det vil nok gå med noen timer, men jeg lærer og det er det viktigste. Så får vi se om det blir noe resultat til slutt ;-)

Hjertelig takk for tilbakemeldingen, satte stor pris på den!

Marit

Som Mine Dager Er, sa...

... og morfars dørskilt ble kjempefint. Enkelt og stilrent!

Må nok inn til deg litt ofte jeg, og hente inspirasjon ;-)

Marit igjen

Marias skriblerier sa...

Man lærer nesten best når man sitter og knoter selv, selv om det tar litt lengre tid... jeg har gått på kurs, men jeg har helt klart lært meg det best bare ved å bruke programmet mye. Bare spør hvis du lurer på noe!

Takk for kommentarer! :D

Anonym sa...

Skiltet var kjempefint,men det spørs om morfar kan lese sånn skrift nå. Han får nye briller til torsdag, da kanskje det hjelper.Vi skal snart til Rånåsfoss i 60 års lag til tante Elisabeth.Lang vei,men det blir koselig å treffe "gamle" kjente.

nike shoes sa...

where you come from!

彭城视窗棋牌游戏中心 sa...

Some of the content is very worthy of my drawing, I like your information!

splendid sa...

louis vuitton speedy
louis vuitton wallet
louis vuitton purses