25 september, 2008

Tid for julekort

Tro det eller ei, men jeg har allerede bestilt julekort! I år blir det julekort med bilder av oss, laget hos Vistaprint. Vistaprint er en genial tjeneste som tilbyr veldig rimelige trykksaker. Alt fra visittkort og brevark til postkort, invitasjoner, firmaeffekter, stempler, notisblokker, gavekort m.m.

Det finnes mange forskjellige julekort-varianter der, hvor du blant annet kan legge inn dine egne bilder. Teksten står du fritt til å redigere og du kan skrive hva du vil. De leverer raskt og er veldig billige! Ta en titt da vel! Nettside: www.vistaprint.no

Du kan jo også gjøre det mer personlig og lage julekortene helt fra scratch, men det tar jo litt mer tid...

4 kommentarer:

Cathrine sa...

Tusen takk for tipset, Maria!
Jeg har akkurat bestilt kjempefine takkekort til bryllupet og julekort :) Jeg bestilte sånne morsomme med karikaturer :P
Bare 350 kr for 20 julekort og 30 takkekort :O MED konvelutter.... Billig altså!

Maja sa...

Så gøy at du fikk noe ut av tipset! Det er jo rett og slett genialt, for det er faktisk både billig og bra!

Anonym sa...

Hei! Har googlet Vistaprint og fikk på bloggen din. Har laget kort der inne, men ble litt betenkt da jeg så at prisen ble over 200. Blir det så mye i moms/avgifter at det lønner å bestille i Norge?

Hvor mye betalte du utenom prisen de oppga?
C.M

Maja sa...

Du betaler kun ekstra for frakt, og der er kanskje prisen litt høy, men totalt sett så kommer du veeeeldig rimelig ut av det.

Jeg har nettopp bestilt visittkort, 500 stk. 4 farger trykk på for- og bakside. Totalpris inkludert frakt 299,-. Jeg har jobbet i grafisk bransje og vet hvor mye det kan koste å trykke visittkort på et trykkeri her i Norge. Du er heldig hvis du får det under 1000,-. Så selv om fraktkostnadene kanskje er litt høye, så er trykksakene så billige at det uansett er verdt det!

Jeg bestilte også 20 stk. doble julekort med konvolutter. Trykk på forside + 1 innside. Totalpris med frakt: 217,75,-

Og DET ER BILLIG!

Det koster 116,- i frakt og da erdet standardlevering på 14 dager, men du får det ofte før. Jeg har bestilt masse derfra og er rett og slett kjempefornøyd!!!

Anbefales!