16 august, 2008

Lars har fridd og jeg har svart: JA!!!

Igår gikk Lars ned på kne og spurte om jeg ville gifte meg med han... og her kommer detaljene rundt frieriet...

Lars og jeg hadde småsnakket litt om at vi kunne tenke oss å finne på noe nytt å gjøre denne uken, en form for uteaktivitet. Og det ble det, for igår fikk jeg vite at vi skulle ut på båttur på et nydelig vann her i Asker. Han hadde fått låne en robåt og ut på "havet" bar det. Været var nydelig og vannet glitret under den solfylte sommerhimmelen.

Dagen, som for min del hadde startet så dårlig, med en kvestet finger og et legebesøk, ble straks bedre da vi la fra brygga igår ettermiddag. Jeg hadde vondt i fingeren, så Lars måtte ro hele veien, men det gikk strålende. Etter godt og vel en halvtime fikk jeg øye på noen stoler på en liten odde et stykke unna... Da vi kom nærmere så jeg en bukett med røde roser på et bord... Det var våre stoler og vårt bord. Lars bare smilte, og hjertet mitt hamret i vei.

På bordet var det også champagne, kake og et fotoalbum. Albumet inneholdt masse fine bilder av oss sammen. Da båten var vel fortøyd og vi hadde gått i land, ba Lars meg åpne skuffen på bordet. Der lå det en ring. Jeg trodde jeg skulle besvime.. Min fine fine Lars gikk så ned på kne og fridde til meg i solskinnet.

Jeg gråt og gråt og gråt. Hulket frem et "ja" og gråt. Alt var så fint, så perfekt. Det var en idyllisk solfylt liten odde, og det var kun oss to og det nydelige sommerværet. Vi spiste kake, drakk champagne, gråt, lo og badet. Passe brisne rodde vi (ehem..Lars) tilbake, og gjett hva? Jeg fant flaskepost! Inni flasken lå det et bilde av Lars og meg og på baksiden stod det "Lars elsker Maria!"...

Så da blir det bryllup og stas neste sommer! Gleder meg uendelig mye til det! Men først; forlovelsestur til Tyrkia! Gårsdagens store opptur ble uten tvil et minne for livet. Takk Lars, for alt det fine du gjør for meg hele tiden. Jeg elsker deg!

Lars var en kløpper på å ro :) Og veldig blid! Dette bildet er tatt før han fridde. Jeg ante fred og ingen fare...

Lars har fridd og jeg er: LYKKELIG!!!

Vi skal gifte oss!!

Jeg ringer og forteller mamma at Lars har fridd... tårer...

Vi hadde tilskuere...

Stille vann og nyyydelig sommervær!

Min aller beste venn og kommende ektemann.

Jeg fant flaskepost på hjemturen!

*smask*

10 kommentarer:

penny stock newsletter sa...

very nice! hahahahaha

Anonym sa...

Så flott. Det var skikkelig hyggelige nyheter!!!!!!!!!

Hilsen onkel fra nord

Anonym sa...

Endelig skal det skje.Ikke bare du Maria lot tårene renne. Mor ble også ganske rørt.For en fantastisk mann du har "kommet i land" med. Du er ikke "borte" du heller da. Et fantastisk par er dere.Rett og slett. Så nå venter vi spent på hvilke bryllupsideer dere kommer opp med. Håper det blir her i landet, og at vi er blandt gjestne?VtT

Anonym sa...

Litt skrivefeil må man regne med i en sådann stund, men det er jo baggatelller!Forresten go' tur til Tyrkia. Litt sent ute, for dere har vel allerede landet.

Dennis sa...

Gratulerer så mye til dere begge! Veldig rørende å lese om den fantastiske dagen :) Skål for dere! Mange klemmer

Anonym sa...

Grattis Maria og Lars!
Dette var flotte nyheter!

hipp hurra fra vestlandet!

Magnus

Leah sa...

Tack för titten på vår sida, hoppas du återkommer:) Hannibal är så stilig. Min tik Leah är 17 månader så det är nästan jämngamla.

Och så GRATTIS till förlovningen!!! Vilken romantisk man du har hittat:D Ett riktigt drömfrieri!!

Ha det gott
Jessica, Leah och Dexter

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

Ahh..for et vakkert frieri!!!!
ALT var jo perfekt jo:-)

Lykke til med den store dagen!

rod i hob sa...

FANTASTISK!!!

Katrine sa...

*sukk* så romantisk frieri. Høres helt perfekt ut :o)