01 august, 2008

Restaurantanbefaling

Restaurant Dehli Tandoori, Oslo

Igår hadde Lars bursdag, og den ble feiret på en indisk restaurant, RD Tandoori i Maridalsveien i Oslo. Lars hadde spist der flere ganger tidligere og matopplevelsene hadde vært utelukkende positive. Jeg gledet meg, og var spent på det indiske kjøkken, som jeg langt fra er vant til. Gjett om maten svarte til forventningene!

Vi bestilte den tradisjonsrike Murgh Tikka Masala, som er grillet benløs tikka (kylling), kokt i yoghurt og kremfløte sammen med cashewnøtter, mandler og kokosnøtt. Store smakfulle porsjoner, servert med blandet ris og nydelig nan-brød.

Maten var billig, den kom raskt og betjeningen var effektiv. Lokalene er kanskje ikke de mest moderne, men stedet oser allikevel av sjarm. Da vi ankom restauranten satt hele familien utenfor og koste seg, og smilte bredt da vi signaliserte at vi ville spise der. Det var ingen der da vi kom, men de skulle tidsnok få litt å gjøre. Restauranten hadde nemlig også take away, noe mange tydeligvis benyttet seg av.

Hele middagen kom på 483,-. Det inkluderte to hovedretter, ris med påfyll, tre store nan-brød og fire flasker Farris. Vi koste oss virkelig med all den gode maten! Et stort og nydelig måltid for en billig penge. Kan det bli bedre?

Terningkast: 6

Omtale:
http://www.rdtandoori.com/ro.html

Ingen kommentarer: