31 juli, 2007

Tur til Voss

Fredag pakket vi bilen og satte kursen til sommerhuset i Voss. 6 timer i bil... Bilturen opp gikk fint, og heldigvis kjørte Lars mest. Blir så trøøøøtt bak rattet når jeg kjører langt og lenge. Huset ligger en halvtime oppover i dalen fra hovedveien, og i år kunne vi kjøre helt opp til huset. Vi fikk låne bilen til svigers med firhjulstrekk, som dro to slitne kropper med bagasje opp til døren. Deilig.

Det ble tre rolige og regnfulle dager i det lune sommerhuset. Det storslåtte naturlandskapet gir det hele en magisk stemning, og man kan virkelig bare senke skuldrene og suge inn alle inntrykkene. På søndag så vi glimt av solen og tok oss derfor en fin gåtur i fjellet. Det er noe helt spesielt ved å drikke rett fra en krystallklar fjellbekk...

Hjemturen gikk overraskende bra, til tross for at vi bestemte oss for å kjøre på natten. Vi dro klokken ti mandag kveld, og var i Asker tirsdag halv fire på morgenen. To trøtte ansikter vel hjemme etter en kjempefin tur til vestlandet.

Bonde med frue...

Loppesprell i Vossafjell

Sommerhuset på Mykkeltvedt

Tåke og regn, men magisk lell.

Utsikt 01

Utsikt 02

Utsikt 03

Et nydelig fossefall vi kjørte forbi på turen.

Ut på tur aldri sur :)

Vossatrollene var der i år også. Litt folkesjy...Fotografen lurer i buskene

Høyet til sauene var ikke tørt...Morgendugg

1 kommentar:

Cassandra Mortmain sa...

Snublet innom bloggen ved en tilfeldighet, men så bildene og ble bare nødt til å legge igjen et spor: så vakkert! Skikkelig bonderomantikk og nasjonalidyll!