17 april, 2007

Tankens kraftLigger noen av dere i dvale? På tide å våkne opp!!
Noen viktige retningslinjer enhver energibunt på jorden bør følge.

1. Vis og føl takknemlighet. Hva er du takknemlig for i livet ditt akkurat nå? Tenk over hva du er takknemlig for og virkelig føl det. Kjenn hvor godt det er å være takknemlig, og kjenn på alle de gode følelsene som dukker opp når du tenker på alt det fine du har i livet ditt. Denne tilstanden får energien i kroppen til å flyte bedre, samtidig som det åpner opp for at nye gode ting kan skje.

Oprah Winfrey sa det fint:
"Until you're grateful for what you've already got, nothing new can come into your life."

2. Tenk positivt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dette har dere hørt før, men faktum er at desto mer positiv man er, desto flere positive ting trekker man til seg. Har noen hørt om "The law of attraction"? Den går på at det man fokuserer på får man mer av.

ALT I UNIVERSET ER ENERGI, og det man bruker energi på, som for eksempel negative tanker, sinne, frustrasjon og lignende vil man bare få mer av med mindre man snur om på tankene. Fokuser på det positive i enhver situasjon!! Ikke bruk energi på å si og tenke f.eks. "jeg har så lite penger" eller "det blir aldri ledig parkeringsplass", eller "jeg blir ikke kvitt gjelden min" osv. Se heller for deg at du har mye penger og at du ikke har gjeld, visualiser at det blir en parkeringsplass ledig osv. Ikke fokuser på det du ikke vil ha, men bruk energien på det du ønsker deg!! Følger du dette kan jeg garantere at ting endrer seg!

Det finnes ingen begrensninger for hva man kan få, gjøre eller oppnå. Alt, absolutt alt styres av tankene, og det man tenker det blir man. Alt du har i livet ditt nå er et resultat av dine tanker. Og har du for mange ting du ikke liker i livet ditt, så er det kanskje på tide å endre tankene dine?

Sist men ikke minst, bruk krefter på ting som gjør deg glad, uansett hva det måtte være. Strekk deg litt ekstra for å få gjennomført noe du virkelig liker å gjøre. Ikke si at du IKKE har tid, for det har du. Le, lek og legg merke til alle fargene rundt deg. Når du slipper taket på de brysomme tankene, kjenn hvor fint du egentlig har det!! Uten alle de dumme tankene er jo alt bare fantastisk!! :)

1 kommentar:

erika sa...

Härliga, kraftfulla tankar Maria! Det är viktigt att sitta ner och tänka på detta, precis vad jag behövde nu!
Vad himla kul att du ska ställa ut dina bilder! Grattis! :-) Hoppas många kommer och får se dem, kramar Erika