12 januar, 2007

Tiddelibom
Så har den første ordentlige snøen falt her på Østlandet, og selv om jeg ikke er spesielt glad i vinteren, så kan jeg ikke nekte for at det er nydelig når solen skinner på den fløyelshvite snøen. Det blir jo lysere ute, og det ER deilig med sol! Håper alle har hatt en fin uke.

Ønsker dere alle en riktig fin vinterhelg.
Kanskje det blir noen engler i snøen? Kos dere.

4 kommentarer:

Erika sa...

Hej Maria! Vacker bild. Jag hoppas det nya året 2007 har börjat bra för dig? För några dagar sedan var det ett år sedan vi åkte till mallorca.. Jag har tänkt på det en del! Många blandade minnen, i alla fall kom det att ha betydelse för personligheten och hur jag vill leva mitt liv :-) Jag minns med värme dina och mina samtal och promenader tillsammans maria. Blir faktiskt tårögd nu när jag tänker på det.. Tack! Hoppas din helg blir mysig! Kramar Erika

Anonym sa...

Et fabelaktig bilde, er det du som har tatt det?

Onsdagsklem fra Kristin

Pirayaen sa...

Erika!! Takk for fin melding! Vet du at jeg har faktisk tenkt en del på det også, at det har gått et år allerede siden vi var på Mallorca. Ja, mange blandede minner... men som du skriver, de beste var med deg. :) Tror jeg hadde gått under hvis jeg ikke hadde hatt deg der. Turen ned dit har så absolutt hatt innvirkning på mitt liv og mine tanker om en del ting. Det var godt å kjenne på at vi holdt ut presset, og at vi kom oss igjennom det som oss selv. Turen hadde ikke vært den samme uten deg. Håper du har det bra! :)

Pirayaen sa...

Ja, bildet er fint, men det er ikke jeg som har tatt det. Nydelig vinterstemning!