10 november, 2006

Freddan' (igjen)

Så er det helg, nok en gang. Synes dagene bare flyr avgårde. Snart er det jul og før vi vet ordet av det starter et nytt år, med nye muligheter. Har alle hatt en fin uke? Noen som har noe spennende å fortelle?

Selv har jeg, som nevnt tidligere, jobbet som lærervikar for 4.klasse-trinnet på Vardåsen barneskole denne uken. Jeg var alene fra første time med elevene, og det har vært rimelig hektisk og utfordrende. En kropp som ikke har vært i sånt type arbeid før, er rimelig sliten nå, så det skal bli godt med helg. Fikk tilbud om forlengelse av vikariatet ut året, noe jeg har takket ja til. Så da er det full fres igjen i neste uke, hvor jeg skal starte med å undervise 5. klasse.

Noen som vet hva avskjed-på-grått-papir er? Det er en lek som elevene har mast om HELE uken... Kan minnes den vagt fra mine skoleår, men reglene har jeg såklart glemt. Vel, vel, er de snille idag, så er det mulig det blir litt lek i siste time. Vi må jo ha det litt moro også ;-)

Over til noe annet, vi får kanskje bilen idag, og det blir bra, så i morgen skal vi på sightseeing med det nye gliset. Gleder oss! Har folket noen spesielle planer for helgen da, annet enn at dere forhåpentligvis skal ta dere en pust i bakken? Jeg skal ta det lugnt ihvertfall.

Ha det fint, så prekast vi :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Er det morgengfuglen som alt er i full sving. Skal bli spennennde å se bilen og dere selvfølgelig. Ser vi dere i morgen eller ?

Kst

PeeT sa...

Det blir nok både vin og øl i helga. Digg med helg, men kaster den ikke bort på å sove...

PeeT sa...

Nå virket det som at jeg tror at du sover og at jeg drikker, men det mente selvfølgelig jeg ikke. Men jeg skal kose meg ihelga med dog drikke, friends og party!

Pirayaen sa...

Hørtes bra ut Peet :) Håper du har kost deg masse :)