14 februar, 2006

Forresten

jeg har cabaret denne uken... og eksamen (muntlig), OG den store skriftlige pröven.... Ugh! Snakkes!!! Klem til alle der hjemme (og borte)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Guggelligu! Godt å høre at du endelig har funnet barne i deg!!?? Det var vel egentlig på tide syntes jeg, hi hi. Du ble vel ganske søt av å spise spagetti med ansiktet? Kanskje det kan brukes som den nye ansiktmasken... Hørtes tøft ut med mange eksamner på en gang, så stå på, for dette klarer du med glans. Her i Halden trener vi for harde livet og blir nesten ikke støøøøøl. Har utrolig nok en del muskler på kroppen som ALDRI har vært i bruk tror jeg. Det kjennes i hverfall slik ut!! Jeg skal en tur hjem til helga og det gleder jeg meg masse til. Har ikke vært så lenge borte fra barna og André før, så det er en liten prøvelse i seg selv. Nå skal noen av spise kvelds så jeg "bloger" meg på til deg senere, og skriver "skit"!! Ta vare på deg selv lille engel og jeg gleder meg til å gi deg en god klem snart. Glad i deg, snuppa.

Anonym sa...

Hei vennen.Håper det har gått bra denne uken med prøver og eksamen.Her har det snødd hele uken.Ellers alt som det pleier.Kjørte David til flybussen idag tidlig.Han er vel på Senja nå.Glad i deg dokka mi.
Klem fra mamma

Anonym sa...

Cabaret... så gøy da! Nå får du bruk for all treningen vi har hatt! Gled for at vi fikk litt scene trening sammen før du dro! Gleder meg til å lese mer om dine elleville dager i varmen....
Stine